Formació sobre la regularització de persones migrants en entitats de l’ESS

Conèixer les diferents vies de regularització de persones migrants, com ara l’arrelament social, laboral, familiar i per formació, és l’objectiu de l’activitat formativa gratuïta que ofereix la XES i Pam a Pam conjuntament amb el Cercle de Migracions i Economia Solidària Antiracista de Coòpolis.

La formació, en format en línia, tindrà lloc el divendres 24 de maig de 12 a 14 h. del migdia i es concep com una formació bàsica sobre vies de regularització de persones migrades en situació administrativa irregular.

L’assessorament anirà a càrrec de Dario Cerisole de Illay Legal, cooperativa que porta l’àrea d’assessorament en l’àmbit d’estrangeria del cercle de Coòpolis.

Per a aquesta sessió cal fer necessàriament inscripció a través del formulari: