Plenària d’autodefensa col·lectiva dijous 30 de maig

Us convidem a participar en la propera Plenària de la Xarxa d’Economia Solidària de Cataluna, que tindrà lloc dijous 30 de maig de 16 a 18 h a l’Ateneu l’Harmonia (carrer de Sant Adrià 20, Sant Andreu).

En aquesta trobada continuarem impulsant l’espai d’autodefensa col·lectiva que es va iniciar el darrer mes de novembre amb la ‘Jornada d’autodefensa col·lectiva davant les administracions públiques. Com ens organitzem enfront la inseguretat jurídica?’que va organitzar XES Barcelona (Xarxes Locals d’Economia Solidària de Barcelona). Serà una oportunitat per pensar plegades sobre com reforçar els vincles de suport mutu i solidaritat dins el moviment de l’economia solidària a Catalunya.

Els temes que es tractaran durant la Plenària inclouran:

  • Consolidació de l’espai d’autodefensa col·lectiva: analitzarem els avenços realitzats fins ara i definirem estratègies per consolidar aquest espai com a eina fonamental per a la defensa col·lectiva dels nostres valors i interessos.
  • Accions de suport mutu i solidaritat: explorarem noves formes d’acció i col·laboració per potenciar el suport mutu entre les diferents entitats i persones membres de la XES i altres espais articulats.

Us animem a participar i aportar les vostres idees i perspectives en aquest important espai de trobada i reflexió.