Solidaritat amb Porto Alegre: ajuda urgent per crear una cuina col·lectiva

La sòcia de la XES el CASAL (Col·lectiu Autogestionari de Solidaritat entre l’Àrea Llatina) llança una campanya urgent per finançar una cuina col·lectiva a Porto Alegre, Brasil, després de les devastadores inundacions que han afectat més de dos milions de persones. Aquest projecte solidari busca proporcionar menjar a centenars de persones acollides en refugis temporals.

Des de la Comissió Internacional de la XES donem suport a aquesta iniciativa i us animem a fer les vostres donacions a través de Bizum al +34 626 67 95 02 o transferència bancària al compte ES30 3025 0025 2714 0003 7532 (La Caixa d’Enginyers). Cada contribució compta per fer front a aquesta emergència humanitària. Gràcies per la vostra solidaritat!

Més informació

Imatge destacada: Refugiats per les inundacions es preparen per passar la nit en un refugi, el divendres 17 de maig de 2024, al municipi de Sao Leopoldo, estat de Rio Grande do Sul (Brasil). EFE/ André Borges
Imatge del bàner: Fotografia d’un hospital de referència inundat del municipi de Canoes, estat de Rio Grande do Sul (Brasil) el dijous 16 de maig. EFE/ André Borges