Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.
FESC - Proposta d'activitats

 

 

Benvinguda al formulari per a la recollida de propostes d'activitats per al Festival FESC'24, els dies 19 i 20 d’octubre 2024.

Omple aquest formulari si vols aportar-hi recursos (tallers, jocs, audiovisuals, actuacions teatrals/musicals...).

Pots proposar tantes activitats com vulguis, però per a cadascuna necessites tornar a omplir aquest formulari. Al final de cada proposta enviada trobaràs un botó per començar de nou.

[MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL FESTIVAL FESC'24] Enllaç!

Moltes gràcies!

 

 

Política de privacitat

Informació bàsica sobre protecció de dades personals
 

Identificació del tractament: Propostes per al Festival FESC.


Responsable del tractament: Associació Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya (XES).

 

Finalitat del tractament: Recollir propostes d'activitats per al Festival FESC, previst per a l'octubre de 2024 i organitzat per la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya (XES).

 

Destinació de les dades: Les dades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat indicada per l'Equip Tècnic de la XES i romandran exclusivament en els servidors i eines de la XES. En cap cas les dades seran cedides a tercers.

 

Drets de les persones interessades: Podeu sol·licitar l'accés, la rectificació, la supressió o la limitació del tractament de les vostres dades. També podeu oposar-vos al tractament. Més informació sobre el procediment per exercir els vostres drets.

 

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls d'aquest tractament de dades podeu escriure un correu electrònic a info@xes.cat

 

Informació ampliada sobre la Protecció de Dades Personals