Economies feministes

Agenda de tardor feminista

La comissió d’economies feministes us presenta la seva agenda de tardor, ben plena de propostes diverses!

En primer lloc, impulsen una taula rodona el 23 d’octubre a les 12.30h a la FESC, sota el títol: Com reivindiquem les pràctiques (eco)feministes en l’ESS? amb la participació de la cooperativa L’Esberla i l’Observatori del Deute en la Globalització. Aquesta taula és el fruit d’un procés de reflexió de la comissió i la xarxa d’entitats feministes La Insòlita, serà un espai reivindicatiu on també es posaran en valor les situacions quotidianes de masclismes que s’afronten diàriament.

Dies després, el 5 de novembre, un tàndem format per l’Anna Fernández com a representant de la comissió economies feministes i Jennifer Coronado com a representant de la d’ecologia participarà a la fila zero de l’Escola Som Energia.

D’altra banda, el 30 de novembre a les 16 h tindrà lloc al local del Grup Ecos (c/Casp, 43) un espai sobre experiències autoorganitzades del sector de les cures al qual s’anima a assistir-hi a tots els col·lectius i entitats del món de l’ESS. I el 14 de desembre, hi haurà una jornada virtual dirgida a les treballadores de l’administració pública sobre pràctiques inspiradores a Catalunya també al voltant de la democratització i corresponsabilitat de les cures.

Finalment, com a colofó d’aquesta tardor feminista, us animem a sumar-vos a la campanya #AmbSummaCura #ConSumoCuidado per reconèixer la importància del treball de la llar i les cures per al sosteniment de la vida. Per sensibilitzar sobre aquesta realitat, s’ha revisitat un clàssic de la literatura infantil amb el vídeo-relat: La caputxeta vermella en el camí de la sostenibilitat.