Economies feministes

Recupera la darrera sessió del cicle ‘Fem saltar les costures’

Si us vau perdre l’acte virtual Experiències autoorganitzades del sector de les cures amb corresponsabilitat impulsada per la comissió d’Economies feministes, no patiu perquè el podeu visionar quan us vagi millor a l’espai de tecnologia lliure peertube.

Aquesta sessió va ser facilitada per les companyes Ana Muñoz i Elba Mansilla, companyes de la comissió, amb la participació Alejandra Buenfil García de la Cooperativa Micaela, d’Emilia Bosch de la Cooperativa +65 nascuda a Taradell i de Maria Oliver Marcuello i To Monreal Serra de l’Oficina Vida Independent.

Aquest espai s’emmarca en el cicle Fem saltar les costures, que reivindica la importància de les cures mitjançant diferents activitats, com aquesta altra sessió en línia que es va realizar al juliol Economia solidària i feminista en l’agroecologia i la sobirania alimentària, com a part de l’Escola d’Estiu, amb Martina Marcet Fuentes. El proper mes de gener, tindrà lloc una altra trobada de revalorització del sector de les cures que serà el tancament definitiu del projecte, però aquest cop s’adreçarà a les persones implicades en l’administració pública.