Asamblea Extraordinaria

Cuando:
7 de noviembre de 2017 a las 12:05 – 13:05 Europe/Madrid Zona Horaria
2017-11-07T12:05:00+01:00
2017-11-07T13:05:00+01:00

No podemos restar al marge de l’actual context polític que viu Catalunya. Per això la Xarxa d’Economia Solidària, que articula a centenars d’iniciatives socioeconòmiques transformadores, així com a xarxes locals i sectorials d’economia solidària, hem manifestat  el nostre compromís amb la defensa del dret a l’autodeterminació dels pobles, en favor de les llibertats polítiques i contra la repressió desplegada per l’Estat espanyol en diferents comunicats les darreres setmanes.

Els fets s’estan precipitant, i conscients de ser una xarxa que aplega diferents sensibilitats, som també conscients de la nostra responsabilitat com agent sociopolític per a la construcció de nous escenaris de transformació social.

Per aquest motiu, ja que la XES és un espai de construcció conjunta, convoquem a la base social de la XES a una assemblea extraordinària el proper 16 de novembre a les 18h per tal de compartir una lectura col·lectiva del context que estem vivint i acordar algunes línies estratègiques sobre el paper que ha de jugar la XES que ens permetin anar reaccionant com a subjecte polític davant futurs esdeveniments.

Els propers dies us farem arribar documentació i major concreció sobre la trobada.