Donem la benvinguda a cinc noves sòcies que ens han arribat aquest primer trimestre de curs

El primer trimestre d’aquest curs ha estat molt prolífic pel que fa a l’arribada de noves sòcies, i hem de donar la benvinguda a la XES a cinc entitats que arriben amb empenta. Són les següents:

Som mobilitat de Mataró, cooperativa de consum fundada a Mataró el 18 de juny del 2016 especialitzada en carsharing que treballa per a una mobilitat més sostenible.

Entrepobles, entitat de solidaritat internacional i educació emancipatòria per la transformació social i els drets humans, polítics, econòmics, socials, mediambientals i culturals.

Estel Tapia, centre especial de treball que ocupa a persones amb certificat de discapacitat, que opera en el sector de la confecció per a tercers i la producció de línies pròpies, basades en la recuperació i la reutilització de matèries.

ICG Marge SL, editorial tècnica especialitzada en cadena de suministrament, gestió del transport, comerç internacional i gestió empresarial.

Eco Bodumde Rubí, entitat en conversió a cooperativa empoderada per l’assemblea d’aturats de Rubí, que promou l’autoocupació i el cooperativisme i potencia el desenvolupament de l’agricultura ecològica a Rubí.

Bona entrada a totes!