#FESC2017

#FESC2017: proposta d’activitats fins al 15 de juliol!

El 15 de juliol finalitza el període per presentar propostes d’activitats per la VI Fira d’Economia Solidària de Catalunya #FESC2017, que tindrà lloc del 20 al 22 d’octubre al recinte Fabra i Coats del barri barceloní de Sant Andreu. El lema de l’edició d’enguany és “Ni teu, ni meu. Nostre! Fem comunitat”, donat que l’eix central pretén reflexionar la gestió público-cooperativa-comunitària de recursos i béns comuns.

Les propostes presentades han de tenir un format de seminari, taula rodona, ponència o carrussel i és necessari fer prèviament el pagament de 30 euros d’inscripció a la fira. La comissió de continguts serà l’encarregada d’estudiar totes les propostes rebudes i seleccionar aquelles que millor s’escauen al tema de la fira i a l’interès general de les entitats i persones participants.

Recordeu també que tenim obert el termini de preinscripció d’expositores per aquelles organitzacions de l’economia social i solidària que vulguin compartir el seu projecte, servei o producte a la nau d’exposició. Ja hem sobrepassat la meitat de la capacitat del recinte, així que no badeu o us quedareu sense lloc!