PAM A PAM

Pam a Pam és el mapa col·laboratiu de l’Economia Solidària a Catalunya que gestiona la XES. És una eina col·lectiva que mostra un mapa amb iniciatives classificades per sectors (alimentació, habitatge, serveis, energia, etc.) que permeten consumir d’acord amb els nostres valors. L’eina està disponible tant a les iniciatives, per visibilitzar i publicitar les seves propostes, com a les persones consumidores, que accedeixen al mapa com a recurs per resoldre les seves necessitats quotidianes i puntuals en matèria de consum.

A més a més, des del projecte Pam a Pam es fan activitats de divulgació dels valors i les pràctiques de l’ESS; així com projectes conjunts amb agents del moviment agroecològic. En paral·lel, també s’elaboren diagnòstics de l’ESS, sigui per sectors o per territoris.

En definitiva, Pam a Pam és una eina per a la transformació social que és possible gràcies a la seva comunitat d’activistes, les xinxetes, i al conjunt d’iniciatives que creu en el projecte.

OBJECTIUS

Contribuir a la transformació socioeconòmica anticapitalista i enfortir l’economia social i solidària (ESS).

Ser una eina col·laborativa, impulsada per una comunitat organitzada, cuidada amb activitats formatives regulars i que participa de la presa de decisions estratègiques.

Ser un recurs de referència de visibilització de l’ESS a Catalunya.

Contribuir a la construcció de Mercat Social, a través de l’acompanyament a les iniciatives mapades i l’elaboració de diagnòstics de l’ESS que fomenti l’articulació i la intercooperació entre les iniciatives del moviment.

Apropar-nos al moviment agoecològic per treballar conjuntament identificant-nos en valors i objectius comuns.

Dur a terme i valorar les tasques reproductives que sostenen Pam a Pam, tenint cura de totes les persones que formem part del projecte.

NOTÍCIES

Pam a Pam passa a ser .CAT

Coincidint amb la Diada del 23 d'abril, Pam a Pam canvia l'adreça…

Prevenció i abordatge de violències masclistes a les organitzacions

Les violències masclistes són un problema que afecta tant l'àmbit…

El nou joc de l’ESS per a l’associacionisme educatiu

Neix una nova eina per acostar l'ESS al món associatiu educatiu…