FESLH. Fira d’Economia Social de L’Hospitalet

Des de la Xarxa d’Economia Solidària de L’Hospitalet, i en col·laboració amb El Trajín, ens plau convidar-vos a la 1a Fira d’Economia Social a la nostra ciutat: la FESLH.

Aquesta Fira busca donar suport a les iniciatives econòmiques, incipients i més veteranes, del territori que aposten per un altre model de relació, producció i consum, que posi la vida en el centre, ajudant a visibilitzar tots els productes i serveis necessaris per viure segons els principis de l’Economia Social i Solidària: consum i agroecologia, cures, energia, habitatge, finances ètiques i periodisme crític, entre altres.

Aquesta primera edició tindrà lloc el divendres 4 d’octubre. Com a espai, hem escollit un dels mercats municipals de L’Hospitalet, el Mercat de La Florida, ja que els darrers mesos és on s’ha estat treballant des de la XES L’Hospitalet, a través del projecte singular “El Trajín” per posar sobre la taula el necessari d’apostar per un Mercat Social i Popular que s’obri a les comunitats migrants del territori.

D’altra banda, us fem saber que les inscripcions gratuïtes per a les expositores ja estan obertes, a través d’aquest formulari i són totalment gratuïtes. Només us demanem que si practiqueu l’Economia Social i Solidària i voleu venir, ens ho comuniqueu abans del 15 de setembre. Animeu-vos!

Qualsevol dubte o consulta, podeu enviar-la al correu: hospitalet@xes.cat

programa feslh