Tutorial de participació al Decidim

Per acabar de definir el Pla d’acció de l’ESS davant el Covid-19 et proposem fer servir la plataforma de participació en línia de la XES.

1. Si encara no ho has fet, primer de tot has de crear el teu usuari. Accedeix al formulari i segueix les passes que allà t’indiquem

2. Comprova que reps un correu per verificar el teu usuari, fins que el validis no podràs continuar!

3. Repassa la informació publicada en el Grup de treball Pla d’acció de l’ESS

4. Revisa les propostes que hem elaborat. Podràs filtrar-les segons eixos de treball (categories) si t’és més còmode. Clica damunt de cada proposta per llegir-ne la descripció completa i quines comissions o àmbits de la XES hi estan implicats.

Ara et demanem que valorem entre totes les prioritats i les forces que tenim entre totes:

  • prioritzant totes les accions que creguis necessàries, donant suport. Pots donar un suport a tantes accions com vulguis. Els suports son anònims.
  • Sumant-te a totes les accions on podràs participar, adherint-t’hi. Pots adherir-te  a totes les accions on participaràs, però sigues realista: ara estem sumant les nostres forces. El llistat d’adhesions és públic.
  • Generant debat, fent servir els comentaris de cada proposta.

Tens fins al 12 de juny per entrar i fer la teva aportació. Si tens qualsevol dubte o necessites ajuda en aquest procediment, envia un correu a decidim@xes.cat i t’ajudarem a participar a la plataforma digital.