Nou llibre: Vida más allá del capitalismo

La col·lecció d’economia solidària de la XES estrena nova publicació: “Vida más allá del capitalismo”, escrit per Michael Albert i amb pròleg de Noam Chomsky.

El llibre ofereix una visió d’un futur més enllà del sistema capitalista -una alternativa a l’explotació del treball humà, a la destrucció incontrolada de la terra i a l’opressió de totes per al benefici d’unes poques. L’economia participativa és la proposta concreta de Michael Albert per a una economia sense classes, desenvolupada a partir dels principis anarquistes introduïts per Kropotkin, Bakunini Pannekoek, entre d’altres.

En aquesta obra, Albert agafa les idees i les esperances de l’economia participa i aprofundeix en elles per abordar tots els aspectes clau de la vida social i la societat -el gènere, la cultura, la política, la ciència, la tecnologia, el periodisme, l’ecologia…- per obtenir una visió de conjunt que ens ajudi a concebre el món que desitgem per al futur.

Noam Chomsky: “Aquest nou i ambiciós llibre detalla com els principis de l’economia participativa podrien portar-nos a una societat més desitjable i també com aquests objectius es poden abordar de manera constructiva. Una contribució molt valuosa i provocadora en la recerca d’un món més lliure i just”.