Vindreu a la XEScotada? Ja tenim el formulari d’inscripció obert

Com ja sabeu, l‘Assemblea General Ordinària de la XES està convocada pel proper dissabte 10 de març. Finalment, la trobada tindrà lloc a Can Fulló, una masia que ens cedeix el Col·lectiu Ronda i que s’ubica entre les localitat d’Argentona i Òrrius. El punt de trobada serà a les 10h a l’estació de Renfe de Mataró. A Can Fulló només s’hi pot arribar en vehicle privat pel que des de la Xarxa d’Economia Solidària coordinarem el trasllat de les persones i organitzacions sòcies per garantir que tothom pugui participar a l’assemblea. En aquest sentit, és imprescindible que us registreu a través d‘aquest enllaç i ens indiqueu si disposeu de vehicle i, en cas afirmatiu, amb quantes places lliures. També us demanem altres dades respecte a l’opció de menú i la necessitat de servei de canguratge. Tal i com s’indica al formulari és necessari que les organitzacions l’omplin per cadascuna de les persones que participaran a les activitats.

Aquest és l’odre del dia previst per la sessió:

  • Ratificació de noves sòcies
  • Presentació i aprovació del pressupost 2018
  • Presentació i aprovació dels plans de treball de les comissions per 2018
  • Presentació dels resultats de l’enquesta

Està previst que l’assemblea tingui una durada de 3 hores, pel que la calçotada començarà a partir de les 14h. Durant les properes setmanes us anirem enviant la documentació necessària per poder seguir l’assemblea.

Us hi esperem!