Presentació del llibre L’economia solidària en 100 paraules

El proper dimecres 18 d’abril a les 19h a La Ciutat Invisible presentem el llibre L’economia solidària en 100 paraules, escrit pel membre de la XES i cooperativista de l’Apòstrof Jordi Garcia Jané, editat per la sòcia Icària i coordinat per la Comissió de Formació i Publicacions de la XES.

El llibre pretén  donar a conèixer els conceptes clau i les entitats referents de l’ESS a través de cent paraules, de cada una de les quals aporta una definició, l’origen, les característiques, exemples i reptes. S’hi defineixen, doncs, termes com «autogestió», «consum responsable», «cures», «sobirania alimentària», «municipalització participativa» o «cooperativisme de plataforma», però també entitats concretes com Mondragon, Som Energia, Seikatsu Club o la Xarxa d’Economia Solidària.

1 resposta

Trackbacks i pingbacks

  1. […] (La Vanguardia 10/abril/2018) · Presentació del llibre "L'Economia Solidària en 100 paraules". (Xes 10/abril/2018) · Quan tot va bé, no et planteges si hi ha alguna altra alternativa. (L'econòmic 12/abril/2018) […]

Els comentaris estàn tancats.