Presentem el lema i la imatge de la FESC2018: D’aquelles llambordes, aquestes alternatives

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya, que tindrà lloc del 26 al 28 d’octubre, ja té imatge gràfica i lema per la seva setena edició: “D’aquelles llambordes, aquestes alternatives”. La FESC2018 vol, d’aquesta manera, retre homenatge al maig del ’68 en el seu 50è aniversari perquè molts dels somnis d’aquella revolució són avui projectes, pràctiques i realitats concretes dins de l’àmbit de l’economia social i solidària.

Com ja anunciàvem fa unes setmanes, les sobiranies, en plural, seran el tema central de l’edició d’enguany. A la FESC entenem que si els recursos naturals, els mitjans de producció, els mitjans de comunicació, les xarxes socials… són controlats per uns pocs, el poble mai podrà ser sobirà sobre la satisfacció de les seves necessitats i la cura del medi. Els 3 eixos principals de la fira seran la sobirania en la gestió de recursos, la sobirania econòmica i la sobirania relacional.

D’altra banda, les inscripcions per les expositores ja estan obertes! En aquesta edició hi haurà un preu especial per aquelles organitzacions i projectes que s’inscriguin abans del 15 de juliol. Del 16 de juliol al 15 de setembre el preu augmentarà així que us animem a aprofitar-vos d’aquesta reducció i registrar ja la vostra sol·licitud al formulari online. Recordeu que podeu sol·licitar una taula sencera o compartir taula amb una altra organització de l’ESS. Aquest any, per tal de que l’espai de les entitats expositores estigui menys atapeït, hem decidit obrir una nova Sala: la Micaela Chalmeta, per augmentar un 50% la superfície per a taules i circulació de visitants. Això va acompanyat de l’ús del gimnàs de l’escola per poder-hi fer xerrades i el sopar de dissabte.

Des d’avui i fins al 15 de juliol, també podeu proposar activitats, xerrades i tallers per incloure al programa de la fira.

Us animem a omplir la xarxa amb la imatge i lema de la fira a través de l’etiqueta #FESC2018. Podeu trobar bànners i altres materials de comunicació aquí. Ajudeu-nos a difondre la Fira d’Economia Solidària de Catalunya!