Imatge de la FESC 2016

Últimes taules disponibles per expositores per a la FESC 2018

Més de 160 organitzacions ja s’han inscrit per participar a la VII Fira d’Economia Solidària de Catalunya. Encara tenim algunes taules disponibles però si no vols quedar-te sense espai a la FESC et recomanem que completis la teva inscripció avui mateix!

Conscients d’algunes limitacions respecte l’espai i tenint en compte els suggeriments que ens han fet arribar les organitzacions expositores i les persones visitants; enguany ampliem superfície, sales i serveis.

Les principals novetats de la FESC

Vols saber què canviarà i què es mantindrà igual a la FESC 2018?

  • Incorporem la sala Micaela Chalmeta (l’espai on fem la inauguració de la fira i el sopar d’expositores) com a nau d’expositores! Aquest any hi trobareu les organitzacions i projectes vinculats als sectors serveis, finances i associacions.
  • La nau Elisa Garcia amplia l’espai de passadissos entre fileres de taules per tal de millorar la circulació de persones visitants i la comoditat de les expositores.
  • Crearem un nou espai de trobada i relació entre expositores i visitants.
  • El sector de restauració i bar, ubicat a la plaça Joan Peiró, es dividirà en dos espais diferenciats per oferir un millor servei i agilitzar el temps d’espera dels àpats durant la fira.
  • El sector d’alimentació es mantindrà a l’accés de la fira, convertint l’espai en un gran mercat a l’aire lliure.

Amb aquests canvis aconseguim augmentar un 25% la superfície adreçada a expositores i visitants i un 15% el número d’expositores!

El que sí hem tancat ja és el termini de presentació d’activitats per incloure al programa de la FESC. Fins al 15 de juliol, vam rebre 103 propostes diferents. La comissió de continguts de la fira ha marxat de vacances amb els deures fets així que si heu estat seleccionades, haureu rebut un correu de confirmació.