Presentació Economia Social Catalunya

Vols construir la nova Llei d’Economia Social? T’esperem a la sessió de treball

El Pla de Govern de la Generalitat de Catalunya contempla com a acció destacada de l’actual legislatura l’elaboració de la Llei catalana de l’economia social i solidària.

Des de l’AESCAT, de la que formem part com a Xarxa d’Economia Solidària, volem ser propositius i en els propers mesos realitzarem un procés participatiu per construir de forma col·lectiva un document que marqui les bases d’aquesta futura Llei, assegurant el seu alineament amb un moviment divers amb uns principis i valors compartits.

Volem que aquest procés de reflexió ajudi a construir un consens entre les cinc organitzacions impulsores de l’AESCAT, per traslladar-lo als legisladors i impulsar un marc jurídic inspirador, valent i amb la mirada posada en els reptes que hem d’abordar com a societat.

Entre els mesos de febrer i juliol, tindran lloc diferents sessions de treball descentralitzades i internes per a cadascuna de les organitzacions impulsores de l’AESCAT per dialogar sobre les aportacions que volen fer a la llei. A la XES, la primera d’aquestes sessions tindrà lloc el proper 19 de febrer a les 16h al nostre local del carrer Bailén, 5 baixos. 

Us animem a participar-hi, venir i dir la vostra per fer una proposta col·lectiva que reflecteixi totes les visions i sensibilitats dins de l’economia solidària!