S’acosta el Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET), que tindrà lloc del 25 al 28 de juny a Barcelona, i preveiem que arribaran entre 3.000 i 5.000 persones a la ciutat que s’allotgin en circuits de proximitat.  Per acollir-les, necessitem col·laboració: si tens espai a casa, pots  oferir un llit solidari per acollir participants internacionals del Fòrum.

Esperem persones d’arreu dels cinc continents però, majoritàriament, d’Europa i l’Amèrica Llatina. Totes elles tenen un dominador comú, que formen part -ja sigui a través de xarxes o a títol individual- dels moviments de les economies transformadores: les economies feministes, l’agroecologia i la sobirania alimentària, l’economia social i solidària, el comerç just, les finances ètiques, el cooperativisme, els comuns, les polítiques públiques i l’educació i la formació.

Per aquest motiu, tot i que la finalitat dels llits solidaris és crear una àmplia xarxa d’allotjaments per acollir al major nombre de participants possible i, especialment, aquells que no tenen suficients recursos econòmics per pernoctar a la ciutat, la idea és que sigui un intercanvi on tothom hi guanya. Els hostes o hostesses podran enriquir-se amb les experiències de les persones que acullen i conèixer de primera mà la realitat dels seus països alhora que es teixexe relacions humanes i s’explica com és Catalunya a una persona d’un altre indret.

Per tal de poder organitzar la logística dels llits solidaris,  i per mirar que la o les persones que rebis a casa siguin el més properes i afins posibles (pel que fa sobretot a professió i idiomes), hem confeccionat aquest breu formulari que podeu omplir i fer-nos arribar via email a log@transformadora.org:

Nom i Cognom
Adreça del domicili:
Número de llits disponibles per llar:
Idiomes que parlen les persones d’acollida:
Professió de la hostessa / hostesses
Hobbies:

Gràcies per avançat: entre totes, fem del Fòrum una realitat!