postgrauESS

Engeguem VI edició del Postgrau ESS – estudis cooperatius

Un any més, de l’1 al 10 de setembre obrim les inscripcions al postgrau de l’economia social i solidària – estudis cooperatius, que comença a l’octubre i finalitza al juliol, on s’enllacen coneixements teòrics i pràctics amb una dimensió catalana i global.

En aquesta sisena edició, la intercooperació i l’enfortiment socioeconòmic local, els sectors productius transformadors i la capacitació per acompanyar noves cooperatives hi tenen un protagonisme destacat. El curs consta de 3 mòduls formatius (150 hores lectives i 30 sessions), que inclouen una visita formativa a un ecosistemes cooperatiu català ( en les anteriors edicions, Camp de Tarragona i Catalunya Central) i una a un territori fora de Catalunya (en les anteriors edicions, Itàlia, Euskal Herria, Andalusia i País Valencià ).

El postgrau es duu a terme gràcies a l’impuls de la XES i la coordinació de La Ciutat Invisible, amb el reconeixement acadèmic de la Universitat Pompeu Fabra – Barcelona School of Management. També té el suport econòmic de la Direcció general d’Economia Social i Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, així com la col·laboració de la Lleialtat Santsenca i La Comunal, Coòpolis (l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona), i de diverses cooperatives com el Col·lectiu Ronda, Grup Ecos o Coop57.

Pots consultar la la informació pràctica de cara a la inscripció aquí.