Com veus el futur de l'ESS?

Com veus el futur de l’ESS?

Fa uns mesos la XES va engegar un Procés de Reflexió Estratègica que pretén esdevenir una reflexió col·lectiva per a donar-nos respostes a la pregunta: Com hauria de ser l’ESS catalana per abordar de manera més efectiva els reptes globals i esdevenir, com a màxim el 2030, una part important d’una alternativa a l’economia capitalista?

La primera fase d’aquest procés ha conclòs amb un Diagnòstic de l’evolució i estat de l’Economia Social i Solidària (ESS) a Catalunya que, juntament amb el Pla d’Acció de l’ESS per a administracions públiques i les Propostes per a la democratització econòmica i la transició ecosocial (ambdós document aprovats en Assemblea General)  ha de servir com a base per prosseguir la reflexió i anar traçant quines prioritats i estratègies hem d’anar abordant. Per això, ara, engeguem la segona fase en què volem saber què n’opines tu!
Com a punt de partida, proposem 3 grans reptes globals i 5 instruments per superar-los, però necessitem aterrar aquesta estratègia, completar-la i reforçar-la. Per això et fem tres preguntes (què, com, qui):  Quin repte prioritzem? Quina estratègia seguim? Qui hauria de liderar-la?
Expressa la teva visió de tot plegat per escrit o per missatge d’àudio al número 722 230 850 (via whatsapp o telegram) abans del 28 de març i sumem plegades per definir el full de ruta de l’ESS en el propers anys!