IV Fira d’Economia Solidària Migrant i Diversa

Quan:
30 de setembre de 2023 @ 10:00 – 20:00 Europe/Madrid Franja horària
2023-09-30T10:00:00+02:00
2023-09-30T20:00:00+02:00
On:
Llotja de Sant Antoni. Barcelona

La Fira Migrant d’Economia Solidària Migrant i Diversa és una aposta del Cercle de Migracions i Economia Antiracista de Coòpolis, amb el suport, entre d’altres, de la XES. La fira cerca reconèixer el potencial transformador de les diverses iniciatives socioeconòmiques impulsada per persones migrades i/o racialitzades.

Aquesta quarta edició tindrà lloc el 30 de setembre de 2023 de 10h a 20h a la Llotja de Sant Antoni (Metro L2, parada Sant Antoni).

A més de possibilitar la visibilització de les iniciatives, la Fira té per objectiu crear un espai de trobada i reconeixement de les lluites quotidianes per superar els obstacles derivats de les polítiques d’exclusió del sistema colonial, capitalista i patriarcal on vivim i que intentem transformar. Una economia alternativa, que es pretengui solidària, no pot ser aliena a la realitat de milers de persones que han migrat i es troben en aquest territori sotmeses a relacions d’abús i deshumanització avalades per la criminal Llei d’Estrangeria.

La Fira és també un espai per escoltar veus diverses així com les reivindicacions dels col·lectius i conèixer les seves experiències d’autoorganització. Teixir xarxes enfortides és la clau per a amplificar les nostres veus i obrir-nos camí, col·lectivament, construint el model d’Economia Social i Solidària i popular que volem. És aquesta força d’organització, transformació i reproducció de la vida, que habita en els col·lectius i projectes, la qual cosa ens mou a convocar cada any una nova edició.

Fem una crida als centenars de projectes econòmics (amb o sense forma jurídica) de persones migrades i racialitzades que lluiten cada dia per transformar les coses a viure aquesta experiència i vincular-se en aquesta nova edició de la Fira Migrant. T’hi esperem!

Pots inscriure’t a la Fira fent clic aquí abans del 15 de setembre.