Economies feministes

Pràctiques inspiradores sobre cures des de les Administracions Locals

Quan:
18 de gener de 2022 @ 12:00 – 14:00 Europe/Madrid Franja horària
2022-01-18T12:00:00+01:00
2022-01-18T14:00:00+01:00

“Democratitzacio i corresponsabilitat de les cures: pràctiques inspiradores a Catalunya des de les Administracions Locals”, sessió de cloenda del cicle “Fem saltar les costures” impulsat per la comissió d’Economies feministes. L’acte, coorganitat per Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS), està dirigit al personal tècnic i polític de totes les àrees d’ajuntaments i consells comarcals, serà virtual i tindrà lloc el dimarts 18 de gener de 12h a 14h.

A banda de la ponència  sobre la importància de la democratització i la corresponsabilitat de les cures i del paper que hi tenen les Administracions Locals a càrrec de la comissió i de l’ Ajuntament de Bellpuig (membre del Grup de treball “Cooperatives de cures” de la XMESS), també es presentaran pràctiques inspiradores liderades per aquests 4 ajuntaments:

o Ajuntament d’Arbúcies, impulsor de la Cooperativa que gestiona el SAD del municipi.
o Consorci del Lluçanès, impulsor de la Cooperativa Cuidem Lluçanès.
o Ajuntament d’Ulldecona, impulsor de la Fundació Ulldecona.
o Ajuntament de Barcelona, impulsor de l’Espai Barcelona Cuida.

La sessió serà facilitada per Mireia Bosch, membre de la comissió, que vetllarà per garantir un espai participatiu cap al final. Us deixem aquí l’enllaç d’accés, via peertube. I si teniu qualsevol dubte, podeu escriure a economiesfeministes@xes.cat