La FESC2017 necessita més mans!

La comissió d’organització de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC2017), una de les comissions pertanyents a la XES, ja ha començat a treballar en la seva sisena edició.
Fa unes setmanes vam trobar-nos per primera cop al 2017 per tal de compartir sensacions, nous reptes i també per donar la benvinguda a les persones i entitats que han decidit sumar-se al grup de treball. Tot i la presència de 5 noves incorporacions a la plenària, el número de persones implicades encara no és suficient i tornem a fer una crida a la participació en aquesta comissió.

La fira és un esdeveniment multitudinari, amb una complexitat d’organització que inclou la inscripció i seguiment de gairebé 200 expositores; la gestió de persones voluntàries; el disseny i muntatge de l’espai físic; l’elaboració del programa i el contacte amb tots i totes les ponents; la comunicació del missatge a través del web, l’InfoXES, la premsa o les xarxes socials; les dinàmiques d’intercooperació i un llarg etcètera. És una tasca enriquidora però també exigent. És per això que necessitem les mans de totes les entitats associades que us creieu i us beneficieu d’aquest espai de visibilització, de relació i d’enfortiment de l’economia solidària. Sense la col·laboració de totes, la fira no seria possible.

Us animem, doncs, a sumar-vos a la comissió organitzadora i participar a la propera plenària, que tindrà lloc al local del Grup ECOS – Casp el proper 28 de febrer a les 18h.