Compareixença al Parlament sobre economia col·laborativa

Fa uns dies vam comparèixer davant la Comissió d’Empresa i Coneixement del Parlament de Catalunya, per compartir la nostra visió sobre les llums i ombres que genera la coneguda com a “economia col·laborativa”.

Aquí teniu la nostra intervenció, a càrrec de Ruben Suriñach, membre de la XES i tècnic responsable de Balanç Social. Suriñach va defensar la necessitat d’un model d’economia col·laborativa procomú, basada en el cooperativisme de plataforma; en contraposició a l’economia col·laborativa neoliberal.

També va remarcar la necessitat de regular el model per garantir el compliment de drets laborals dels i les treballadores i caminar cap a la cogovernança d’usuàries i usuaris, treballadores i treballadors i prosumidores i prosumidors, des d’un enfocament d’aportació al comú. Us animem a escoltar la seva intervenció de manera complerta al vídeo!

Canal Parlament|Parlament de Catalunya