Diomcoop i la Fundació Cívica Esperanzah s’adhereixen a la XES

Bones notícies per a la xarxa! Diomcoop i la Fundació Cívica Esperanzah s’han adherit a la Xarxa d’Economia Solidària durant el mes de gener.  Benvingudes! Si encara no els coneixeu, us fem una petita presentació:

  • Diomcoop és una cooperativa de venda i serveis, que té per objectiu donar resposta a les necessitats d’inclusió social, laboral i relacional de les persones que realitzen activitats de venda ambulant a la nostra ciutat. La cooperativa es basa en un model d’intervenció público-comunitària impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, per donar una resposta col.lectiva a la situació de vulnerabilitat de les persones ateses, actuant en tres direccions: promoció d’un projecte cooperatiu d’ocupació, atenció de drets i necessitats socials, i participació en la construcció de comunitat.
  • La Fundació Cívica Esperanzah som una organització sense ànim de lucre que neix amb la voluntat de potenciar i consolidar el sector de l’economia social, solidària i el desenvolupament sostenible. El Prat compta amb una xarxa associativa forta i compacta que treballa des de fa anys impulsant projectes, innovant i creant alternatives. La voluntat de la Fundació és ajudar a aquestes iniciatives i aquestes persones emprenedores a seguir creixent. L’organització està vinculada al Festival Esperanzah.