Sumem quatre noves sòcies al mes de maig

A la Xarxa d’Economia Solidària hem tancat el mes de maig amb la incorporació de quatre noves organitzacions sòcies. Les vols conèixer?

Central Parc és una cooperativa de Sant Boi de Llobregat impulsada per l’ONG DESOS Opció Solidària. Entre les seves activitats hi ha la recuperació d’espais en desús o abandonats del Parc Agrari del Baix Llobregat, la revalorització d’aquests espais a través de l’agricultura ecològica i el foment de pràctiques sostenibles amb el medi ambient i la recuperació de l’entorn i espècies autòctones de la zona a través de la formació i la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat.

Perviure Habitatge Cooperatiu és un projecte que vol fer realitat l’habitatge col·lectiu mitjançant un acompanyament tècnic i humà integral. Donen suport als grups i col·lectius en l’àmbit econòmic i financer, el de les relacions , el jurídic i l’arquitectònic.

L’Avenir és una cooperativa de Sant Cugat del Vallès que promou la defensa d’un dels drets bàsics de la ciutadania: el dret a la informació a través de la difusió, la informació i la formació. El seu projecte emblema és el mitjà cooperatiu, local i multimèdia El Cugatenc.

La Fundación Cepaim és una organització que promou un model de societat inclusiva i intercultural que facilita l’accés ple als drets de ciutadania de les persones vulnerables, especialment a persones migrants. Per aconseguir-ho desenvolupa polítiques de lluita contra l’exclusió social i col·labora amb el desenvolupament dels territoris locals i dels països d’origen dels i les migrants.

Els hi donem la benvinguda!