Fins al 15 de juliol, inscriu-te a la FESC 2018 a preu reduït i proposa la teva activitat

Com ja us hem explicat, la VII Fira d’Economia Solidària de Catalunya tindrà lloc els dies 27 i 28 d’octubre al recinte Fabra i Coats de Sant Andreu (Barcelona). Un any més, us animem a que compartiu els vostres projectes durant la fira i ens ajudeu a visibilitzar el potencial transformador de l’economia social i solidària. La FESC és l’aparador més important de l’àmbit de l’ESS i hem d’aprofitar-la per mostrar una economia que ja existeix!

Aquesta edició oferim un preu especial per aquelles iniciatives que s’inscriguin com a expositores abans del 15 de juliol. Recordeu que el 15 de juliol també és la data límit per proposar activitats (xerrades, tallers, taules rodones o el que volgueu!) pel programa oficial de la fira.

Aquí teniu la taula de preus segons modalitats d’organització i data d’inscripció:

La preinscripció, tot i que no és vinculant, és necessària i obligatòria per a totes i cadascuna de les entitats que vulguin dur a terme una proposta d’activitat i/o obtenir un estand, individual o compartit. Les sol·licituds que rebem fora de termini, formaran part d’una llista d’espera per cobrir qualsevol baixa de darrera hora o per assolir un mínim nombre d’expositores que compleixin els requisits.

Si teniu qualsevol dubte, podeu consultar el nostre apartat de consultes freqüents. Si allà no trobeu la informació que cerqueu, podeu contactar amb coordinacio.fesc@xes.cat.

Abans de procedir a la preinscripció, us demanem que llegiu les Condicions de participació.