Llibres Economia Solidària

Desenfunda les eines

Aquestes festes, planteja’t si vols regalar coneixement i reflexió amb aquest pack de llibres de la nova col·lecció de la XES.

Els tres llibres del pack són: Esmolem les eines. Debats de l’Economia Solidària per a la Transformació Social amb textos de Jordi Estivill, Jean Louis Laville, Elba Mansilla, Ivan Miró, Óscar Rando, Rubén Suriñach i Anna Fernàndez, Invitació a l’Economia Solidària. Una visió des de Catalunya de Jordi Estivill, i Finances Ètiques i Solidàries, construït col·lectiament per Associació de Comunitats Autofinançades, Arç Cooperativa; Acció Solidària Contra l’Atur, Coop57, Finançament ètic i solidari FETS, Fiare Banca Etica, Oikocrèdit, i amb Nereida Carrillo Pérez i Irene Peiró Compains com a redactores.

Els trobaràs al web de https://pol-len.cat/ o a l’ Espai Contrabandos.