Comun_ESS

Obrim inscripcions al Comun_ESS 2019

Obrim el període d’inscripcions a la tercera edició del Comun_ESS, el congrés de comunicació i economia solidària que s’organitza des de la Xarxa d’Economia Solidària i REAS – Red de Redes els dies 15, 16 i 17 de març a la Lleialtat Santsenca (Carrer d’olzinelles, 31, Barcelona).

La comissió de comunicació de la XES estem molt contentes que hagi arribat aquest moment, després de mesos de reunions per pensar el programa i gestionar tota la logística, informació que tenim moltes ganes de compartir amb vosaltres!

Podeu consultar el programa en català, castellà, gallec i euskera (si ens heu enviat una proposta per presentar alguna píndola al carrusel de bones pràctiques, aquesta setmana us donarem resposta) i us animem a inscriure-us al congrés per compartir aquest espai de formació, debat i aprenentatge col·lectiu abans de l’11 de març.

ACTUALITZACIÓ: Les inscripcions ja estan tancades. Si heu de fer la transferència per la vostra inscripció aquest és el número de compte: ES10 3140 0001 9500 1125 1500.