Últims dies per a inscripcions d’expositores a la FESC

Fins al 10 de setembre encara sou a temps d’inscriure-us com a expositores a la FESC 2019.

La VIII Fira d’Economia Solidària de Catalunya tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 d’octubre al recinte Fabra i Coats de Sant Andreu (Barcelona). Un any més, us animem a que compartiu els vostres projectes durant la Fira i ens ajudeu a visibilitzar el potencial transformador de l’economia social i solidària. La FESC és l’aparador més important de l’àmbit de l’ESS i hem d’aprofitar-la per mostrar una economia que ja existeix!

El 10 de setembre és la data límit per fer la preinscripció com a expositores a la Fira. Aquí teniu la taula de preus segons modalitats d’organització i d’inscripció:

La preinscripció, tot i que no és vinculant, és necessària i obligatòria per a totes i cadascuna de les entitats que vulguin obtenir un estand, individual o compartit. Les sol·licituds que rebem fora de termini formaran part d’una llista d’espera per cobrir qualsevol baixa de darrera hora o per assolir un mínim nombre d’expositores que compleixin els requisits.

Si teniu qualsevol dubte, podeu consultar el nostre apartat de consultes freqüents. Si allà no trobeu la informació que cerqueu, podeu contactar amb coordinacio.fesc@xes.cat.

Abans de procedir a la preinscripció, us demanem que llegiu les Condicions de participació.

Ens veiem a la #FESC2019!