fesc 2020

Inscriu-te com a expositora a la FESC 2020 fins el 15 de setembre

La FESC 2020 avança a tota màquina! Com ja us hem explicat les darreres setmanes, enguany la FESC2020 serà virtual davant la incertesa que no es puguin celebrar esdeveniments massius com la nostra Fira a la tardor.

Així que estem treballant en un web interactiu que permeti a les visitants gaudir d’una passejada pels diferents sectors econòmics i les seves iniciatives, així com accedir directament a un catàleg d’expositores on podreu penjar fotografies de productes o serveis, vídeos amb presentacions i disposareu d’un apartat específic per a promocionar ofertes o descomptes que decidiu oferir durant el temps que durarà enguany la FESC. La voluntat és oferir una finestra d’informació pràctica a les visitants i que sigui un aparador atractiu per a la vostra activitat econòmica.

Les inscripcions estan obertes fins al 15 de setembre! Tot i que ja no tenim limitació d’espai, cal que tinguem tota la informació sobre la fira disponible molt abans així que serem estrictes en el termini d’inscripció i us recomanem que no badeu!

QUÈ US OFEREIX LA INSCRIPCIÓ?

  • Presència al catàleg virtual amb fitxa pròpia i fàcilment auto editable.
  • A la fitxa hi podreu pujar vídeos de la vostra entitat o organització.
  • Espai per fotos de productes i enllaços al vostre web.
  • Espai on anunciar-hi ofertes, llançaments o descomptes durant el temps que duri la fira (consultable des de la vostra fitxa o des d’un apartat específic del web que les agruparà totes)
  • Formar part d’algun itinerari pre-dissenyat per a facilitar la navegació a les noves visitants a la Fira virtual
  • Inscriure activitats
  • Aparèixer en els materials comunicatius que es desplegaran i formar part de la campanya en xarxes socials
  • Omplir conjuntament els camps de paraules clau per a facilitar que trobin la vostra iniciativa a través del cercador
  • Estem estudiant mecanismes d’interacció directa entre les expositores i el públic visitant
  • Participar de l’aplicatiu d’intercooperació on pugueu exposar-hi les vostres necessitats i demandes així com les vostres ofertes o serveis, per a facilitar l’intercanvi i complementarietat entre iniciatives.

QUOTES

Enguany la quota bàsica serà de 40 euros per expositora. També hem establert una quota reduïda de 20 euros per aquelles organitzacions que estiguin passant un mal moment davant la crisi econòmica derivada de la Covid19. Per últim, hi ha una quota solidària de 50 euros (o la quantitat desitjada) per donar suport a la fira en un any especialment complicat pel seu pressupost.

80 PROPOSTES D’ACTIVITATS!

El que ja hem tancat és el termini de propostes d’activitats pel programa oficial de la Fira! Enguany hem rebut gairebé una vuitantena de propostes en diferents formats i amb molta diversitat de temes. Gràcies a totes per sumar!

Un cop finalitzat el període de registre d’activitats, la comissió organitzadora avaluarà totes les propostes rebudes i decidirà quines són les més adients per la temàtica de la fira d’enguany. Com que en aquesta edició el programa serà més reduït, ens reservem la opció de proposar-vos alguna modificació o fusió entre activitats. En posarem en contacte amb vosaltres abans del 10 de setembre per donar resposta a la vostra inscripció.