L’espai d’intercooperació L’Espora inicia la seva campanya Goteo

Des de les entitats que formen part de l’espai d’intercooperació L’Espora, s’activa aquest Goteo per a la participació de les entitats i veïnes en el projecte de remodelació del local que obrirà les seves portes pròximament (C/Llobregat66, Collblanc).

La XESLH formem part d’aquest projecte dinamitzant la secció de Cultiucoop, laboratori de projectes generat per l’ateneu cooperatiu de la Col·lectiva.

RESUM DEL PROJECTE

Per fer possible el primer viver cooperatiu de L’Hospitalet és necessària l’ajuda del teixit social per adequar el local i poder començar l’activitat.

En un barri dens i amb pocs espais disponibles, ha estat tot un repte trobar el lloc adient i cal la vostra col·laboració per fer de l’Espora un lloc acollidor i adequat pels diferents usos que volem donar-hi.
El local té dues sales grans i un pati. A la primera sala trobareu la Llibreria Llavors, a la segona hi haurà l’espai de cotreball Cultiucoop per a la resta de cooperatives i una sala polivalent on s’organitzaran presentacions, xerrades i tallers. A més, compartirem un pati que esperem omplir de vida i activitats ben aviat!

Els diners aportats serà destinat a millorar la distribució de l’espai i fer canvis en la instal·lació elèctrica; l’objectiu mínim de la campanya servirà per fer aquests canvis imprescindibles per obrir l’espai. Si s’aconsegueix el mínim (€ 9.862), el recaptat fins a arribar a l’òptim, servirà per moblar l’espai, instal·lar la climatització, comprar un projector i equip de vídeo per poder retransmetre activitats, millorar i donar vida al pati comú i desenvolupar una web per fer difusió del projecte.

En cas que se superi l’import òptim, els excedents es destinaran a la Xarxa de Suport del barri que tan bona feina està fent repartint menjar i productes bàsics a famílies del barri que ho necessiten.

 

Llegiu el projecte complet aquí i animeu-vos a posar la vostra llavor en aquest espai de cultiu únic a L’Hospitalet.