postgrau-ESS-2020

IV edició del postgrau en ESS de la UAB

Enguany s’engega una nova edició (la quarta, ja!) del postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social de la UAB, organitzat amb el suport de la comissió de Formació de la XES i d’altres entitats referents al moviment.

Podeu consultar el dossier i el díptic per a ampliar informació del postgrau, l’objectiu principal del qual és construir un marc conjunt d’aprenentatge, formació i debat al voltant de l’Economia Social i Solidària. És a dir, al voltant de les potencialitats, trets diferencials i limitacions de l’economia social i solidària en la construcció i consolidació de projectes que donin resposta a drets, necessitats i inquietuds socials, i en la definició de noves estratègies de transformació del model actual de desenvolupament socioeconòmic.

Més informació aquí.