Ens adherim al manifest #PerLaMajoria

La XES signem el manifest Per la majoria l’esperança no pot esperar.  Amb l’adhesió, els col·lectius i persones signants reclamem polítiques econòmiques i socials al servei de les persones, per una vida digna, i reivindiquem l’autoorganització com a motor de canvi social. Podeu llegir el manifest sencer i adherir-vos-hi aquí.

Sota el ja lema “No podem perdre l’esperança”, d’Arcadi Oliveres, el manifest expressa el rebuig a la repressió exercida contra qui ha sortit al carrer a protestar contra la precarietat i les desigualtats sistèmiques. Davant d’això, les organitzacions exigim que els recursos vagin destinats a millorar la vida de les persones.

Demà dissabte 13 de març a les 12h hi ha convocat un acte al parc de les Tres Xemeneies, amb intervencions de diverses representants d’organitzacions sociopolítiques, sindicals, econòmiques i culturals.