Inscripció oberta per a la II FESLH!

Aquests dos anys de pandèmia ens han impedit cel·lebrar la Fira tal i com l’havíem imaginat, però ara ha arribat el moment de tornar a trobar-nos totes les entitats de l’Economia Social i Solidària de la ciutat. Creant juntes un espai de reunió, coneixement i intercooperació per seguir creixent com a xarxa, construint i enfortint alternatives econòmiques a la ciutat.

Estem preparant la 2a Fira de l’Economia Solidària de L’Hospitalet!

La Fira, organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària de L’Hospitalet, i en col·laboració amb l’Ajuntament de L’Hospitalet i de l’Ateneu Cooperatiu de La Col·lectiva, tindrà lloc el dissabte 7 de Maig en horari de matí i tarda al Mercat del Torrent Gornal (Avinguda del Torrent Gornal, 40).

Enguany ens trobarem a l’interior del Mercat del Torrent Gornal, aprofitant les parades buides per tornar-les a dotar de vida amb la informació i material de les entitats i col·lectius de l’àmbit de l’ESS. A més de xerrades i activitats al llarg de tot el dia.

Per participar ompliu aquest formulari abans del 22 de Març. La inscripció i participació a la Fira és gratuïta.

Més informació o dubtes, contacta’ns a hospitalet@xes.cat