La cultura comunitària surt reforçada amb la jornada de la XEC d’enguany

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Vallcarca (Barcelona) la Jornada de Cultura Comunitària amb molt bona acollida. Organitzada per la Xarxa d’Espais Comunitaris de la XES, més d’una trentena de presones representants de diferents projectes col·lectius han participat en la trobada centrada aquest any en reflexionar i fer propostes per seguir enfortint els projectes i espais comunitaris.

La jornada ha permès, en la seva primera part, parlar de diversos aspectes que travessen la cultura comunitària a través de tres taules de debat. Aquestes han tractat sobre com treballar la diversitat en els espais comunitaris, sobre l’impacte de programar activitat cultural en aquests espais, i sobre el fet cultural de la cultura comunitària. Posteriorment s’hi ha fet una posada en comú.

La Jornada de Cultura Comunitària, celebrada aquest dissabte 4 de novembre al Casal de Barri de Can Carol, ha finalitzat amb un dinar popular i un concert de sobretaula amb el grup Igomà.