El Camp acollirà el FESSRural 2024

El Festival d’Economia Social i Solidària Rural torna aquest 2024 amb la cinquena edició. L’esdeveniment és previst pel dissabte 13 de juliol de 2024 i, com és habitual, canvia d’ubicació i passa el relleu del Pirineu i Aran al Camp de Tarragona.

La Vall del Corb és l’indret previst per a la FESSRural 2024. El Festival, impulsat per la XES a través de les seves xarxes territorials amb més vincle amb el món rural, visibilitza les iniciatives d’economia transformadora dels territoris rurals i crea un punt de trobada i intercooperació entre tots els projectes participants.

El Festival és possible amb la participació activa del voluntariat. El dijous 25 de gener a la tarda hi ha prevista una primera sessió de presentació on es donaran a conèixer els primers detalls i s’obrirà la porta a la participació tant de l’organització com de la fira. La sessió serà online a partir de les 17:30 h. i es poden fer les inscripcions per assistir-hi a través de CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona.