Estrenem la 1a Fira d’Economia Social de l’Hospitalet

Des de la XES L’Hospitalet, en col·laboració amb El Trajín, organitzem la primera edició de la Fira d’Economia Social de l’Hospitalet de Llobregat (FES L’H). Serà el divendres 4 d’octubre al Mercat Municipal de La Florida.

Aquesta fira vol donar suport a les iniciatives econòmiques del territori, des de les més incipients  fins a les més consolidades, que aposten per un altre model de relació, producció i consum, que posi la vida en el centre. L’esdeveniment donarà visibilitat als productes i serveis que responen als principis de l’Economia Social i Solidària en diversos sectors.

Les inscripcions per a les expositores ja estan obertes i us hi podeu inscriure gratuïtament al web de la FESHL. fins al 15 de setembre. Si sou de l’ESS i voleu participar-hi, donareu suport a començar amb empenta aquesta primera edició de la FES L’H. Per a més informació, podeu contactar amb l’organització escrivint a XES L’Hospitalet

Durant la fira es preveu que hi hagi xarres, tallers, activitats infantils, menjar i música. Properament podreu consultar el programa al web de la FESHL.

El Mercat de la Florida, que acollirà la FES L’H, és el lloc on la xarxa local de la XES a L’Hospitalet ha estat treballant posar sobre la taula la necessitat d’un Mercat Social i Popular que s’obri a les comunitats migrants del territori. Ho ha fet a través del projecte “El Trajín”, de La Fundició.

Ens veiem el 4 d’octubre a L’Hospitalet!