Ens incorporem al Consell de Cent de betevé

Aquest mes de febrer en hem afegit al “Consell de Cent”, un espai de debat entre entitats que s’emmarca dins del programa “El matí de Barcelona” de betevé ràdio. Un dijous cada quinze dies, entre les 9 i les 10 hores, diferents persones representants de la XES participaran al programa per incorporar el discurs i argumentari de l’economia solidària a temes d’actualitat que afecten la ciutat de Barcelona.

En aquest enllaç podeu veure la nostra primera intervenció, en aquest cas a càrrec de Fernando Paniagua, membre de la permanent. Durant el programa es van abordar qüestions com el model turístic de la capital catalana i vam tenir la oportunitat d’explicar què és i com funciona el Balanç Social.

Si voleu escoltar-nos, teniu una cita el proper 9 de març a la 91.0 de la FM!