El 7 de juny, t’esperem a la Permanent ampliada!

A la XES vivim un moment de canvis i reptes. Per aquest motiu i cada cop més, necessitem escoltar la opinió de la nostra base social per saber quin és el rumb a seguir.

El proper 7 de juny, us convoquem a totes a una permanent ampliada per reflexionar sobre quines relacions volem establir amb altres xarxes d’economia solidària a nivell estatal i per començar a desenvolupar un discurs i uns objectius propis sobre economia solidària i migració.

Precisament, les relacions entre ESS i població migrada seran un dels temes que tractarem durant la propera Escola d’Estiu, arran de l’estudi “Una ecònomia solidària per tothom, persones migrades a l’economia social i solidària”, elaborat conjuntament entre dues participants del projecte MigrESS i la XES.

La trobada tindrà lloc a partir de les 16:30h al carrer Bailén, 5 baixos. Us esperem!