El 13 d’octubre, torna l’Esperanzah, el festival de l’economia solidària

Txarango, Gossos, Zoo o Leo Bassi són només alguns dels prop de 30 intèrprets musicals i teatrals que conformen al cartell de la nova edició del festival Esperanzah!, que torna al Prat de Llobregat els dies 13, 14 i 15 d’octubre.

Esperanzah! té vocació de ser un Festival diferent, que genera i difon la cultura i que la utilitza per parlar de l’economia social i solidària, però també de mobilització social i cultural, d’agitació mediambiental, de banca ètica… Alhora, reflexiona sobre la manera com ens relacionem amb el món i sobre com podem poder fer les coses de manera respectuosa amb el medi ambient i les persones i promovent un millor repartiment dels recursos.

El festival, que promouen principalment la Fundació Cívica Esperanzah i Gats Baix Llobregat amb el suport de la Xarxa d’Economia Solidària, es realitza gràcies a moltes persones i col·lectius que ofereixen el seu temps i el seu treball de manera voluntària, per tal de transformar la realitat social.

Esperanzah! no té ànim de lucre i es finança amb les subvencions, venda de begudes i campanyes comunitàries. Les aportacions dels assistents (el festival demana una donació mínima de 12€) van al 100% a diferents organitzacions no lucratives.

Aquí podeu veure el cartell sencer de l’edició d’enguany: http://www.esperanzah.es/ca/cartell/

Us hi esperem a tots!