FESC2017

Ja tenim els resultats de l’enquesta de la #FESC2017

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és un excel·lent moment de celebració i construcció d’economia social i solidària però també ens ha de servir per generar propostes sobre com millorar-la pensant en el futur. Com cada any la opinió de les organitzacions expositores, de les persones visitants i dels i les ponents ens serveix per avaluar com ha anat la fira i començar a pensar en l’edició següent. Aquí teniu algunes dades interessants del retorn de l’enquesta de satisfacció, que enguany ha tingut més de 150 respostes. El perfil mitjà de persona que participa a la XES és el d’una dona (53,69%) d’entre 25 i 45 anys (75%) i veïna de Barcelona (73%).

Gairebé el 16% dels enquestats responen que la #FESC2017 ha estat la primera vegada que participaven a la fira. Del 84% restant (persones que sí havien participat en edicions anteriors de la FESC), un 46,34% consideren que respecte altres edicions la fira “ha millorat una mica”. El 30,89% manifesta que “es manté igual”.

Els aspectes millor valorats per les persones participants són, per aquest ordre: les intal·lacions, l’accessibilitat del recinte, l’atenció rebuda als punts d’informació, la facilitat per la inscripció, la diversitat del programa i la comunicació. El 85% de les persones enquestades valora la fira com a excel·lent (31,13%) o molt bé (54,3%).

Respecte a l‘aturada en suport a les mobilitzacions contra l’empresonament dels presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, el 61% dels i les enquestades considera que la decisió va ser “excel·lent” (40%) o “molt bé” (21%). Per contra, el 22% es mostra en desacord amb la decisió que qualifica com a “pèssima” (11%) o “malament” (11%).

Per últim, destacar que el 98,68% de les persones que han respost l’enquesta assegura que tornarà a participar a l’edició de 2018.