Instagram Xes

Estrenem instagram i telegram

A la comissió de comunicació treballem per aconseguir que totes les sòcies rebeu informació clara i entenedora sobre el que fem a la xarxa, per crear un nou paradigma comunicatiu transformador i per difondre el missatge de l’economia social i solidària (mitjançant la feina que feu les sòcies, les comissions, les campanyes en què participem, etc.) arreu.

Amb aquests tres objectius sobre la taula, vam decidir a la darrera reunió obrir dos nous canals de comunicació: un compte d’instagram i un canal de Telegram pensat especialment per a persones i organitzacions sòcies. Esperem que us semblin útils i que facilitin que estiguem totes més informades i, en conseqüència, més formades i amb més esperit crític!

Esperem interaccionar amb vosaltres des de l’instagram xes_cat i que sentiu la XES més propera via el canal de telegram xes_cat!