Formació per a noves activistes Pam a Pam.

Formació per a noves xinxetes Pam a Pam

El proper mes de setembre, hem programat una nova formació  Pam a Pam per a aquelles persones que fa temps que us voleu sumar a la comunitat però encara no heu tingut oportunitat: serà el 20 de setembre a L’Espai La Fontana (Barcelona) de 18:30 h i fins a les 21 h.

Continguts de la formació

Durant la formació, farem una breu introducció a l’Economia Social i Solidària i tot seguit analitzarem els 15 criteris (distribuïts en tres blocs: impacte ambiental, social i organització i treball) que configures l’entrevista que es fa a les iniciatives susceptibles de ser part del mapa.

La comunitat Pam a Pam, que impulsem juntament amb SETEM Catalunya, està formada per les xinxetes (activistes que entrevisten organitzacions de l’economia solidària per millorar la seva visibilitat i facilitar l’accés de la ciutadania, pujant-les al mapa col·laboratiu)  i les iniciatives mapades. Les xinxetes s’organitzen per grups locals i formen part, segons els seus interessos, de diferents comissions de treball, participen en formacions internes, trobades, etc. D’aquesta manera, Pam a Pam es converteix en un procés de formació-acció en clau col·lectiva i transformadora.

Inscripcions

Us podeu inscriure-us a la formació aquí (si neessiteu canguratge, feu-ho constar al formulari)!

Si no us va bé la datal del 20 de setembre, consulteu aquí les properes formacions programades.