Internet a la Ribera d'Ebre.

Suport a #EnsToquenLaFibra: per un accés digne a internet a la Ribera d’Ebre

Ens hem adherit al manifest impulsat per la Fundació Guifinet i altres col·lectius organitzats en la plataforma “Ens toquen la fibra” per garantir un accés digne a internet a la Ribera d’Ebre Nord.

Avui en dia, amb una societat cada cop més digitalitzada, l’accés digne a la banda ampla és un requisit imprescindible per al desenvolupament, social, econòmic i ambiental, que reverteixi en el territori i per a la generació d’oportunitats per a tothom; famílies, empreses, emprenedors, serveis bàsics, agricultores, associacions, cooperatives i per al ple desenvolupament de tots els nostres drets com a ciutadans.

La creació abans de les eleccions de 2019 d’una Taula per al desenvolupament de les telecomunicacions a la zona,  l’estudi i desplegament d’una xarxa de fibra òptica pública i mancomunada i l’impuls d’un  grup de treball conjunt entre la Taula i la Generalitat per assegurar que l’accés a la XOC i XFOCAT és viable i efectiu en qualsevol població de la Ribera d’Ebre. Pots llegir el manifest sencer aquí.