FESC 2018: presentem espot i fem crida de voluntariat

La VII Fira d’Economia Solidària de Catalunya ja té espot promocional! La producció és fruit de la intercooperació entre dues sòcies de la XES, Bruna i Metromuster. Estem molt contentes de que la FESC serveixi per generar dinàmiques de relació i cooperació entre la base social, teixint aliances i compliciats.

A continuació, l’espot de la fira on les llambordes són les protagonistes! No te’l perdis!

 

Crida de voluntariat per la FESC

D’altra banda, volem explicar-te que Fira d’Economia Solidària busca persones voluntàries que vulguin compartir la seva energia transformadora del 26 al 28 d’octubre o, fins i tot, les setmanes prèvies. La FESC és un esdeveniment que necessita de molts caps, de moltes mans i de moltes persones que la facin possible. Persones com tu, que lluiten per un model econòmic més just, més sostenible i que posi a les persones al centre. Sabem que la fira és un moment de molta feina i esforç de les organitzacions de l’economia solidària però també sabem que una convocatòria d’aquestes dimensions no és possible si no hi sumem totes.

Així doncs, t’informem que la Comissió de Gestió de Persones busca persones voluntàries que puguin donar un cop de mà del 26 al 28 d’octubre o, fins i tot, les setmanes anteriors a la fira. Podràs formar part de les comissions de continguts, logística, comunicació, activitats culturals, ecosol, economia, intercooperació o de la mateixa comissió de voluntariat. En definitiva, podràs viure la fira des del seu cor!

Per participar, només cal que omplis un formulari online indicant les teves preferències i disponibilitat. La organització de la fira es posarà en contacte amb tu per donar-te tots els detalls de la teva tasca i et convocarà per explicar-te què hauràs de fer durant la FESC. Esperem veure-t’hi!