Comun_ESS

Últims dies per inscriure’s al Comun_ESS, el congrés de comunicació i ESS

Estem a punt de tancar el període d’inscripcions a la tercera edició del Comun_ESS, el congrés de comunicació i economia solidària que s’organitza des de la Xarxa d’Economia Solidària i REAS – Red de Redes els dies 15, 16 i 17 de març a la Lleialtat Santsenca (Carrer d’Olzinelles, 31, Barcelona).

ACTUALITZACIÓ: Les inscripcions ja estan tancades. Si heu de fer la transferència per la vostra inscripció aquest és el número de compte: ES10 3140 0001 9500 1125 1500.

Heu vist el programa previst? No espereu més i apunteu-vos!

DIVENDRES 15

11:30h – Inscripcions i registre

12:00h – Benvinguda amb la comissió de comunicació de la XES i REAS Red de redes

12:30h – Xerrada inaugural: Com sortim de l’endogàmia comunicativa de l’ESS? Amb Dolors Boatella, experta en comunicació digital i memes, i Felipe G. Gil, expert en comunicació audiovisual

14:30h – Dinar

16:00h – Taula rodona: És possible un màrqueting que segueixi els principis de l’ESS? Amb Francesc Casadellà, responsable de comunicació de Som Energia; Sònia Flotats, experta en màrqueting i fundraising al Tercer Sector; i Isidro Jiménez, de ConsumeHastaMorir.

17:30h – Formació amb dues opcions. a) Nous Canals: Telegram i Whatsapp amb Sílvia Llombart, especialista en comunicació digital o b) Fediverse. Xarxes socials lliures i ètiques amb Chris Fanning i Rita Barrachina de LleialTEC.

DIVENDRES 16

10:00h – Carrussel de bones pràctiques amb:

  • Comissionat d’Altres Economies: La «comunicació» institucional de la política pública d’ESS. Ajuntament de Barcelona (2015-19).
    Capítol 2. De la «soviet revolution» als (Rolling) Stones.
  • Fem Procomuns: Commons Cloud, el núvol cooperatiu
  • Tangente: ¿Cómo afrontamos una crisis mediática?
  • Waitala: Icones per la diversitat #rebentaestereotips
  • Opcions: La Ruta del Consum Conscient: comunicació i intercooperació
  • La Clara Comunicació: Comunicació feminista

11:30h – Esmorzar

12:00h – Disseny d’una campanya col·lectiva sobre economies transformadores. Dinamitza l’equip de Comunicació del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores i Reas Red de Redes.

14:00h – Dinar

16:00h – Taller cru cru cru. Reptes de la comunicació de l’ESS. Dinamitza L’Apòstrof.

17:30h – Taller de memes anticapitalistes. Dinamitza comissió de comunicació de la XES.

DIUMENGE 17

11.30h – Activitat lúdico-social

Podeu consultar el programa en format PDF en català, castellà, gallec i euskera i us animem a inscriure-us al congrés per compartir aquest espai de formació, debat i aprenentatge col·lectiu abans de l’11 de març.