Fòrum Social Mundial

Crida de voluntariat: trobada internacional 5, 6 i 7 d’abril FSMET

Del 5 al 7 d’abril fem la primera trobada internacional de treball que dóna el tret de sortida al Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores, el procés de confluència dels diferents moviments de l’economia alternativa, els que anomenem economies transformadores a un nivell local i internacional. El principal objectiu d’aquest procés és acostar moviments socials i iniciatives que comparteixin la voluntat de posar al centre de l’economia les persones i el medi ambient, i d’acabar amb l’economia basada en l’extracció, el creixement, la competitivitat i el mercat, i que lluitin per caminar cap a societats resilients i col·laboratives que construeixin i reforcin aliances i accions estratègiques a base de treballar juntes.

Durant aquest cap de setmana, volem impulsar diversos objectius i, per fer-ho, necessitem reforços i per això fem una crida de voluntariat! Volem:

– Crear espais que facilitin el reconeixement entre els diferents moviments i les diferents accions transformadores de l’economia

– Facilitar una dinàmica de confluència on aquests moviments i accions s’articulin al voltant de reptes compartits

-Organitzar-se per establir les accions que permetin enfrontar cada un dels reptes

Esperem al voltant d’unes 400 persones d’arreu del món i per fer-ho possible necessitem persones voluntàries que ens donin un suport en logística, comunicació o donar suport al punt d’informació. La trobada és internacional i també necessitem suport en les traduccions i poder comptar amb persones que parlin diferents idiomes.

Si hi esteu interessades, ompliu aquest formulari abans del dijous 4 d’abril (fins les 12h del migdia).

Les persones voluntàries tindran coberts els àpats durant la trobada.

>> FORMULARI D’INSCRIPCIÓ DE VOLUNTÀRIES