Així va anar la primera trobada del FSMET: tots els materials comunicatius!

Els propers dies 18 i 19 de juliol es reuniran prop de Barcelona representants de diferents xarxes internacionals d’organitzacions dedicades a cadascun dels moviments i accions transformadores de les economies: economies feministes, agroecologia i sobirania alimentària, procomuns i economia social i solidària, junt amb educació i investigació i co-construcció de polítiques públiques. Serà una trobada interna, de treball, de la que es pretén sortir amb un procés reforçat amb la participació de més xarxes d’organitzacions que conformin un comité coordinador cap a 2020.

Mentre arriba la trobada oberta del 2020 us fem arribar els materials comunicatius de la primera trobada de l’abril.

  • Memòria dels primers cultius fins a la trobada d’abril de 2019: aquí pots consultar el pas a pas fins arribar a la trobada d’abril de 2019, conéixer més sobre el procés i els resultats d’eixa trobada, i tenir un detall de les diferents activitats que es van realitzar.
  • Registre fotogràfic dels tres dies de la trobada d’abril, realitzat pels fotògrafs de La Pera i Bruna.
  • Tens sis minuts? Pots escoltar una diversitat de veus que van participar a la trobada d’abril en el video resum elaborat per Looky.
  • El Fòrum Obert Internacional no tan sols va quedar registrat en video. També va quedar plasmat a les il·lustracions de la relatoria gràfica de Tinta Fina, on es pot consultar una síntesi de les principals idees que van quedar exposades.

Tot i que moltes de les participants al procés cap al FSMET 2020 ja esteu registrades al Fòrum Virtual, l’espai de participació virtual, volem saber més de vosaltres! Hem obert dins del Fòrum Virtual un nou espai de presentacions per a que cadascuna pugui explicar qui és, de quina organització i territori ve, i en quins temes està treballant, per tal de facilitar la interacció amb la resta de participants.